Spelkväll!

24.05.2015 kl. 13:25
Gick in en liten sväng till centrum idag för att bland annat äta donits på Arnold's. Jag hade egentligen tänkt dricka en hallonsmoothie också, men det visade sig att alla bär de använder är utländska, så jag fick skippa smoothien. Jag kan ju göra en lika god smoothie hemma med inhemska bär istället.

Jag köpte också ett par nya basplagg som jag var i stort behov av. Jag märkte att jag gått med samma jeans i två veckor nu och att det börjar vara lite tomt på hyllorna i garderoben. Fast det beror nog på att jag inte orkat byka och stryka en enorm hög kläder på ett tag. Måste ta itu med det. Men basplagg är bra att ha.

Den egentliga orsaken till vår lilla runda på stan var dock det där spelet som Fredrik pratat så mycket om. Jag bestämde mig för att vara en snäll fästmö och köpa det till honom, så ikväll skall vi spela GTA V för fullt!

Om mig

Senaste kommentarer