├ľnskelistan

01.06.2015 kl. 16:29
Nu har jag fått julfiilis! Vet inte vad det beror på egentligen, det ligger ju inte ens snö på marken och vi har inte pyntat hemma (katterna skulle riva ner allt och tugga sönder det, hehe), men jag känner mig glad och längtar till julen. Den kommer bli så mysig och kiva och jag har de flesta julklapparna klara redan. Det där borde jag kanske inte ha skrivit för nu kommer väl Fretu rota runt i hela lägenheten... Idag har vi tjuvstartat lite med ljus och supergod julmat.

Jag kände mig som värsta materialisten medan jag gjorde det här collaget förresten, men här är i alla fall några saker jag önskar mig i år. *blink blink*1. Lightroom (nyaste versionen). Det skulle underlätta så mycket i min vardag! Just nu har jag inget program som kan öppna råfiler på min egna dator, så jag måste alltid passa på att fixa med mina foton i skolan.
2. Svarta fineliners i olika tjocklekar, helst från märket Faber-Castell eftersom de sitter så bekvämt i handen.
3. Ögonskuggor från Sugarpill Cosmetics, de håller så bra och är dessutom veganska.
4. Jordgubbstvål från Body Shop. Den doftar ljuvligt!
5. Mumin-kastrull från Hackman. Helst den med Snorkfröken eftersom jag redan har den med Lilla My.
6. Smycke från Kalevala koru, t.ex. Hämäläinen juhlakääty-örhängena i silver.
7. Reino-tofflor! Dom i ljusrött.
8. Ljusbord. Behöver det då jag ritar tatueringar.
9. Stjärnfilter, 72 mm i diameter.
10. Kameraväska från Knut Bergholm. Helt klart den absolut snyggaste kameraväskan som jag dreglat över ända sedan nyheten om [Onabags] släpptes. Priset är rätt saftigt men... jag behöver en kameraväska för nu går jag omkring med alla mina kameragrejer i en vanlig handväska och det är obekvämt.
Publicerad 30.11.2013 kl. 20:37
 

Om mig

Senaste kommentarer